Image for Geen grote overtredingen geconstateerd in Bodegraven-Reeuwijk

Geen grote overtredingen geconstateerd in Bodegraven-Reeuwijk

Vorige week voerden de politie, omgevingsdienst Midden-Holland, Stedin en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk een controle uit op bedrijventerrein De Tjalk in Bodegraven. Er zijn 35 panden gecontroleerd op illegale activiteiten zoals: bewoning, wietplantages of witwaspraktijken. Er zijn geen grote overtredingen geconstateerd.

Er zijn diezelfde dag nog meer politiecontroles uitgevoerd. Zo was er een controle op preventieve maatregelen tegen inbraak, een verkeerscontrole op de Broekveldselaan en de Europaweg en een controle op het water.

Er zijn een aantal verkeersboetes uitgedeeld en in het Reeuwijkse Plassengebied zijn waarschuwingen gegeven aan mensen met loslopende honden. Ook zijn er vissers naar huis gestuurd omdat zij geen vergunning hadden.

Zon en wolken

Geleidelijk aan worden de dagen zonniger en warmer. Gisteren werd er al een begin mee gemaakt.

De vroege ochtend begint met nevel en verder een mix van wolken en zonnige momenten. Er staat weinig wind en de thermometer geeft 20°C aan.

In de middag zon en wolken en in de avond zonnig weer. De zwakke wind is noordwest tot noord. Het kwik loopt op naar 25°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 15°C.

Vrijdag vrij zonnig weer. Bij een zwakke zuidoosten wind wordt de temperatuur 28°C.

Foto: Het Groen hart Eerst nevel

Live TV

Notificaties aanzetten Ja Nee