Image for FNV huldigt hun trouwe leden

FNV huldigt hun trouwe leden

Zaterdag 18 mei huldigde FNV Lokaal Groene Hart twintig leden. Het FNV huldigde leden die 25, 40, 50, 60 of zelfs 70 jaar lid van de vakbond zijn. Alle leden werden ’s middags in het zonnetje gezet. Daarna mochten ze samen met hun partner aanschuiven bij een driegangendiner bij de Milandhof in Zegveld.

Tussen de gangen door kregen de jubilarissen een speldje. Dit is gebruikelijk bij de FNV. Een aantal leden die 70 jaar lid zijn, werden thuis bezocht en ontvingen een oorkonde.

De FNV is trots op haar leden die zo lang lid zijn. De vakvereniging kan dankzij de leden invloed uitoefenen.

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui