Image for Fietsendief op heterdaad betrapt

Fietsendief op heterdaad betrapt

Op het Stationsplein-Noord in Woerden is een 42-jarige man betrapt tijdens het stelen van een fiets, zo meldt RTV Utrecht. Een getuige hoorde maandagochtend rond 05.30 uur slijpgeluiden vanuit de fietsenstalling komen. De getuige belde daarom de politie.

Agenten gingen op de verdachte af en troffen behalve de man ook een slijptol en een fiets aan met een doorgeslepen slot. De man met onbekende woonplaats is al voor de rechter verschenen.

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui