Image for Expositie schilderijen bij RTW

Expositie schilderijen bij RTW

Sinds de verhuizing van de Waddinxveense Kunstkring naar de Mauritslaan 55, was het niet zo moeilijk om de verbinding te leggen voor een expositie van schilderijen bij RTW aan de wand. Hoe mooi is het om de kunstenaars van Waddinxveen een kans te geven hun schilderijen te exposeren bij RTW en op die manier ook de lege wanden bij RTW een mooi geheel te geven. Een Win-Win situatie.

En als er dan bekend wordt dat er zelf schilderijen worden verkocht, komen er ook kunstenaars buiten de WKK hun schilderijen exposeren. En als er een is verkocht, wordt er gewoon weer een ander schilderij op die plek gehangen. RTW verkoopt niet zelf, ze brengen alleen de kopers in contact met de kunstenaars.

U kunt het gehele jaar komen kijken naar de schilderijen als RTW-liveprogramma’s uitzendt. Kijkt u op onze website www.rtw.nl wanneer de liveprogramma’s zijn. In ieder geval zijn we s ‘avonds vanaf 19.00 uur en het gehele weekend geopend behalve op Zondag. En u kan dan direct ook eens binnenlopen bij de Waddinxveense Kunstkring zelf en het Historisch Genootschap op de zaterdagen.

Weerbericht

Zon en wolken

Geleidelijk aan worden de dagen zonniger en warmer. Gisteren werd er al een begin mee gemaakt.

De vroege ochtend begint met nevel en verder een mix van wolken en zonnige momenten. Er staat weinig wind en de thermometer geeft 20°C aan.

In de middag zon en wolken en in de avond zonnig weer. De zwakke wind is noordwest tot noord. Het kwik loopt op naar 25°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 15°C.

Vrijdag vrij zonnig weer. Bij een zwakke zuidoosten wind wordt de temperatuur 28°C.

Foto: Het Groen hart Eerst nevel

RTW ook op DAB+
RTW is een ANBI

RTW FM

RTW
Mauritslaan 55
2741 CE Waddinxveen
Tel (0182) 61 03 79
info@rtw.nl

KvK 41173041
RSIN 007799664

Notificaties aanzetten Ja Nee