Image for Expositie in ziekenhuis

Expositie in ziekenhuis

Vanaf vrijdag 24 mei is er in het St. Antonius Ziekenhuis in Woerden een exposite van Manola Sint Jago te bewonderen. Manola neemt je via haar kleurrijke schilderijen mee in een tropisch avontuur. Duurzaamheid en circulair werken staan bij haar centraal. Door het verzamelen van hout en ander afval maakt ze haar verhalen. Hiermee vertelt ze waar ze vandaan komt en hoe haar leven op Aruba was.

Manola Sint Jago is geboren en getogen op dit zonnige eiland. Op jonge leeftijd is zij vanwege een chronische ziekte verhuisd naar Nederland. Het was haar droom om een kunstopleiding te volgen, maar door haar ziekte was dat niet mogelijk. Inmiddels is zij deels blind en doof, maar ondanks dat is zij verder gegaan met haar passie.

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui