Image for Ernst en Bobbie en de rest treden op in het Evertshuis

Ernst en Bobbie en de rest treden op in het Evertshuis

Op vrijdag 3 mei a.s. vindt de vakantieshow van Ernst en Bobbie plaats in het Evertshuis te Bodegraven. Deze vrolijke belevenis is voor het hele gezin. Naast alle grappen en grollen die ze maken en de bijzondere avonturen die ze beleven, kan iedereen uit volle borst meezingen met alle hits van dit bekende duo. Er worden 3 shows gegeven.

Het optreden gaat over een vakantie van Ernst en Bobbie, waarin veel  mis gaat. Op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen. Wanneer ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is het overvol. Er is geen enkel plaatsje meer vrij voor Ernst en Bobbie. Gelukkig heeft Ernst de oplossing: Ernst en Bobbie worden het animatieteam van de camping! Zo kunnen ze toch nog blijven op de camping.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Na de voorstelling staat er limo en lekkers klaar.

Voor meer informatie en om kaartjes voor de extra show om 12.00 uur online te reserveren kijk op www.evertshuis.nl/ernst-bobbie-en-de-rest .

Zonnig zomerweer

Deze dinsdag is het zonnig en warmt het snel op bij een heldere hemel.

In de ochtend zonnig en onbewolkt weer. Er staat nauwelijks wind en de thermometer geeft 23°C aan.

In de middag zonnig weer en enkele stapelwolken. De zwakke wind is noordoost. Het kwik loop op naar een zomerse waarde van 27°C.

De nacht verloopt helder. Het is met 17°C als minimum een zwoele nacht.

Woensdag eveneens een zonnige en warme zomerdag. De wind zit in de oosthoek. Met 28°C gaan we richting tropische waarde.

Foto: Tonnie Morsink Heldere nacht

De Agenda

wo
05
jun
vr
21
jun
Bodegraven
za
22
jun
ma
24
jun
do
27
jun