Image for Een nieuw Beweegpark in Park Mijzijde

Een nieuw Beweegpark in Park Mijzijde

In Park Mijzijde in Kamerik is sinds kort een Beweegpark. Dorpsplatform Kamerik heeft dit beweegpark samen met Adviesbureau Sport2Play gerealiseerd. Er zijn zes trainingstoestellen die gratis te gebruiken zijn. Met elk toestel train je een andere spiergroep. In het park staat een informatiepaneel met uitleg over de toestellen en een link naar de telefoonapp. Four Performance geeft wekelijks gratis trainingen in het park.

Tegelijk met de aanleg van het Beweegpark is de verwaarloosde Jeu de Boulesbaan in Park Mijzijde opgeknapt. Het Beweegpark en de Jeu de Boulesbaan worden op 7 juni om 15.00 uur feestelijk geopend door wethouders Mariëtte Pennarts en Jacques Rozendaal en de voorzitter van het Dorpsplatform Ko Droogers.

Video

Weerbericht

Vrij zonnig weer

Zondag deed zijn naam eer aan. En de temperatuur was prettig. We blijven nog een poosje van dit zomerweer genieten.

Deze maandagochtend begint met nevel maar al snel krijgt de zon de overhand. Er staat maar weinig wind en de temperatuur loopt al snel op naar 20°C.

In de middag en avond veel zon en enkele stapelwolken. De zwakke wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 24°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 14°C.

Dinsdag krijgen we een zonnige en warme zomerdag. De zwakke wind zit in de oosthoek. Het kwik loopt op naar 27°*.

Foto: Tonnie Morsink Na de nevel zonnig