Image for Een gemeenschap voor mantelzorgers

Een gemeenschap voor mantelzorgers

In het Samen sterk huis komen mantelzorgers elke derde dinsdagmiddag van de maand bijeen voor de Mantelzorggespreksgroep van Hart voor Woerden. Op de bijeenkomst wordt een warme gemeenschap gecreëerd voor mantelzorgers die begrip, steun en nieuwe verbindingen vinden. Mantelzorgers delen hier hun ervaring en bouwen samen aan een sterke basis van onderlinge steun.

Dinsdagmiddag 16 juli is de eerstvolgende bijeenkomst vanaf 13.30 uur in het Samen sterk huis. Mantelzorgmakelaar Nancy Houdijk doet de begeleiding van de Mantelzorggespreksgroep.

Mantelzorgers die geïnteresseerd zijn in deelname aan deze waardevolle groep worden aangemoedigd zich aan te melden bij Marjan Duurkoop, coördinator van het Samen sterk huis via info@samensterkhuis.nl of telefoonnummer 06-14004496.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Notificaties aanzetten Ja Nee