Image for Drumfanfare Crescendo organiseert jaarlijkse taptoe in Olympische stijl

Drumfanfare Crescendo organiseert jaarlijkse taptoe in Olympische stijl

KRIMPEN AAN DE LEK- Drumfanfare Crescendo uit Krimpen aan de Lek organiseert ook dit jaar weer haar jaarlijkse taptoe. Dit keer staat de taptoeshow in het teken van de Olympische Spelen, wat een bijzondere invulling aan het evenement geeft.

Op zaterdag 6 juli zullen de volgende vijf gerenommeerde korpsen een avondvullend programma verzorgen; Drumfanfare Crescendo uit Krimpen aan de Lek, Show & Drumfanfare M.E.T.R.O uit Scheveningen, Drum en Showband Dice Musica ’83 uit Ter Aar, Show- & marchingband Tamarco uit Leiderdorp en Showcombinatie Con Brio – DSS uit Alphen aan den Rijn.

De leden van Crescendo zullen voor het eerst optreden in hun nieuwe uniformen, die in november 2023 in gebruik zijn genomen tijdens de Sinterklaasintocht. Deze vernieuwing is het resultaat van jarenlang sparen en geeft de fanfare een frisse uitstraling.

Het programma bevat diverse muzikale uitvoeringen, waaronder “Carneval de Paris”, “Yakety Sax”, “The Winner Takes It All” en “All I Do Is Win”. Daarnaast zullen de korpsen verschillende sporten uitbeelden en wordt er weer een winnaar bekendgemaakt.

De taptoe vindt plaats op het terrein van Dilettant en is gratis toegankelijk. De festiviteiten starten om 17.00 uur met een street parade door het dorp, gevolgd door de voorstelronde van de taptoe om 19.00 uur.

Het bestuur van drumfanfare Crescendo nodigt iedereen van harte uit om deze avond vol muziek en show bij te wonen.

Foto: Herman Visser

Laatste nieuws uit de Krimpenerwaard

Vrienden van RTV Krimpenerwaard

Zoeken
Notificaties aanzetten Ja Nee