Image for Digitale kaart voor alle bouwprojecten

Digitale kaart voor alle bouwprojecten

De gemeente Woerden heeft een digitale kaart ontwikkeld waarop je alle projecten in de openbare ruimte kunt vinden. Op de kaart zie je verschillende gekleurde gebieden waar je op kunt klikken. Elke kleur geeft de status aan van het project. Zo is oranje een mogelijk project, blauw een project in voorbereiding, groen een project in uitvoering en bij rood is het project tijdelijk gestopt. Als je op een project klikt, kom je uit bij de projectpagina. Daar staat de informatie van het project.

De kaart is ook handig voor de gemeente Woerden zelf. Zo zien zij welke collega’s waarvoor aan het werk zijn. Dit scheelt hen tijd en bespaart de gemeente kosten. Op de website van de gemeente Woerden kun je de kaart bekijken bij de pagina Bouwprojecten .

Video

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Notificaties aanzetten Ja Nee