Image for Diamantweek voor Amsterdamse kinderen

Diamantweek voor Amsterdamse kinderen

Lions Club Woerden en Lions Club Het Stigt uit Montfoort, Linschoten en Oudewater organiseren samen van 26 tot en met 30 augustus de Diamantweek. Een speciale week voor kinderen uit Amsterdam-Zuid, die niet op vakantie kunnen.

De groep van ongeveer 30 kinderen en hun begeleiders verblijven een week op de Scoutingsboerderij in Woerden. Zij worden op 26 augustus door burgemeester Victor Molkenboer van Woerden en burgemeester Petra van Hartskamp van Montfoort op het gemeentehuis van Woerden ontvangen. Gedurende de week wordt een gevarieerd programma aangeboden met verschillende sportieve en creatieve activiteiten.

Video

Weerbericht

Wolken en zon

Het aller aardigste zomer weer houdt nog even aan. Wolken, zonnige momenten en een prima temperatuur. Alleen vrijdag deels nat.

Deze woensdagochtend is er veel ruimte voor de zon. De zwakke wind is noordwest en de temperatuur 19°C.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke wind waait uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

De nacht levert helder weer op bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Donderdag ochtend en middag een mix van wolken en flinke opklaringen maar in de avond trekt de hemel dicht. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 24°C aan

In de nacht is het bewolkt en valt er lichte regen. Met 17°C is het een zwoele nacht.

Vrijdag veel bewolking en in de ochtend en deel van de middag soms wat regen. Op het eind van de middag en in de avond klaart het op. De wind blijft zuidwest. De temperatuur is deze dag 21°C.

Het volgende nieuwe weerbericht wordt zaterdag geplaatst.

Foto: Drenthe natuurlijk Hollandse zomerluchten

Notificaties aanzetten Ja Nee