Image for Denk mee over de Mobiliteitsvisie

Denk mee over de Mobiliteitsvisie

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk is bezig met het opstellen van een mobiliteitsvisie. Eind 2022 zijn inwoners via verschillende kanalen gevraagd om inbreng te leveren voor deze mobiliteitsvisie.

Op basis van de inbreng van de inwoners is een conceptversie van de mobiliteitsvisie opgesteld. Dit concept ligt vanaf maandag 1 mei t/m woensdag 29 mei 2024 ter inzage. Gedurende deze periode kunnen de inwoners van Bodegraven-Reeuwijk hun mening over de mobiliteitsvisie delen. Reacties kunnen gegeven worden via bodegraven-reeuwijk.nl/mobiliteitsvisie.

De binnengekomen reacties worden verzameld en beoordeeld door de gemeente en uiteindelijk verwerkt in een definitieve mobiliteitsvisie. De uiteindelijk vaststelling staat gepland op 4 september 2024. Een mobiliteitsvisie is een plan over hoe mensen zich verplaatsen, zoals met auto’s, fietsen of openbaar vervoer. Het gaat erom hoe ervoor gezorgd kan worden dat mensen op een gezonde en duurzame manier kunnen reizen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er meer fietspaden komen, dat wegen worden verbeterd of dat er betere bus- en treinverbindingen worden gemaakt.

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui

De Agenda

wo
05
jun
vr
14
jun
za
15
jun
za
15
jun