Image for Concert Meta & The Cornerstones gaat niet door

Concert Meta & The Cornerstones gaat niet door

Het concert van zaterdag 22 juni waar Meta & The Cornerstones verwacht werd is afgelast. Dat laat Podium Bredius weten op hun site en Instagram. Meta & The Cornerstones is een reggaeband onder leiding van de Senegalese frontman Meta Dia. Ondanks diverse inspanningen van Podium Bredius en World-a-Reggae om het concert naar een andere dag te verplaatsen ziet de band geen mogelijkheden.

Het is niet duidelijk waarom het concert is afgelast. Podium Bredius laat aan RPL weten dat de afmelding voor hen uit de lucht kwam vallen. Zo vertelt Menno Jelluma van Podium Bredius; “Het concert was vrijwel uitverkocht, dat maakt het extra zuur voor ons. En voor iedereen die ernaar uitkeek en al een ticket had gekocht ook.” Iedereen die tickets heeft gekocht krijgt het volledige aankoopbedrag binnen een aantal dagen teruggestort.

Menno blijft positief; “Gelukkig zijn er binnenkort weer allerlei andere leuke activiteiten in Podium Bredius. Ik tip Gluren bij de Buren op zondag 30 juni, the Amazing Stroopwafels op dinsdag 3 september en the Toasters ook op een dinsdag, 1 oktober.”

Video

Weerbericht

Zon en wolken

Geleidelijk aan worden de dagen zonniger en warmer. Gisteren werd er al een begin mee gemaakt.

De vroege ochtend begint met nevel en verder een mix van wolken en zonnige momenten. Er staat weinig wind en de thermometer geeft 20°C aan.

In de middag zon en wolken en in de avond zonnig weer. De zwakke wind is noordwest tot noord. Het kwik loopt op naar 25°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 15°C.

Vrijdag vrij zonnig weer. Bij een zwakke zuidoosten wind wordt de temperatuur 28°C.

Foto: Het Groen hart Eerst nevel

Notificaties aanzetten Ja Nee