Image for Collectanten langs de deur voor mantelzorgers

Collectanten langs de deur voor mantelzorgers

De collecte voor het Logeerhuis Bredius is van 21 mei tot en met 25 mei. De collectanten gaan langs de deur voor de mantelzorgers. Met dit geld zorgt het Logeerhuis Bredius ervoor dat de mantelzorger even kan bijkomen of op vakantie gaat. Degene die de zorg nodig heeft, krijgt bij Logeerhuis Bredius een logeerplek.

Ouderen blijven langer thuis wonen, waardoor steeds vaker aandacht en zorg terecht komen bij familie of omwonenden. Daarom kiest het Logeerhuis ervoor om de mantelzorger te ontzorgen. De kamers in het Logeerhuis zitten aardig vol, een teken dat het aanbod van het Logeerhuis belangrijk is voor de mantelzorger.

Om de zichtbaarheid en financiële stabiliteit te vergroten heeft Stichting Logeerhuis Bredius een initiatief opgezet. Dit heet de Gouden Cirkel.

Video

Weerbericht

Zonnig zomerweer

Deze dinsdag is het zonnig en warmt het snel op bij een heldere hemel.

In de ochtend zonnig en onbewolkt weer. Er staat nauwelijks wind en de thermometer geeft 23°C aan.

In de middag zonnig weer en enkele stapelwolken. De zwakke wind is noordoost. Het kwik loop op naar een zomerse waarde van 27°C.

De nacht verloopt helder. Het is met 17°C als minimum een zwoele nacht.

Woensdag eveneens een zonnige en warme zomerdag. De wind zit in de oosthoek. Met 28°C gaan we richting tropische waarde.

Foto: Tonnie Morsink Heldere nacht