Image for Cazas Wonen bouwde meer woningen dan gepland

Cazas Wonen bouwde meer woningen dan gepland

Woongeluk is voor Cazas Wonen belangrijk. De woningcorporatie formuleerde in 2022 een nieuwe missie: samen sterk voor woongeluk. Volgens Cazas Wonen leidt de samenwerking met bewoners, ketenpartners en andere partijen nu al tot goede resultaten. Zoals meer nieuwbouw dan gepland, minder CO2-uitstoot, werken in goede verbinding met bewoners, en nieuwe samenwerkingsvormen met lokale initiatieven voor leefbare en fijne buurten.

Zo lanceerde Cazas Wonen in 2024 nieuwe, innovatieve woonconcepten om snel de woningnood te verlichten, vertelt Saar Spanjaard, directeur-bestuurder van Cazas Wonen. Ook leverde Cazas Wonen het afgelopen jaar vijf nieuwbouwprojecten op van in totaal 178 woningen. Dat zijn 18 woningen meer dan gepland. Ook startten er enkele grote bouwprojecten, zoals De Waag in Woerden. Dit past in de ambitie om de komende vijf jaar gemiddeld 200 tot 250 woningen per jaar te realiseren.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Notificaties aanzetten Ja Nee