Image for Buurtproeverij Gouweplein valt in de smaak

Buurtproeverij Gouweplein valt in de smaak

Winkelcentrum Gouweplein was op zaterdag 22-06 het toneel voor een smaakvolle middag. Tussen 12:00 en 16:00 konden buurtbewoners en bezoekers van het Gouweplein genieten van een heuse buurtproeverij. Het evenement werd georganiseerd door een lokaal evenementenbureau in samenwerking met verschillende bedrijven op het Gouweplein. Voor de bedrijven was dit een perfect moment om zich te laten zien aan de buitenwereld. Elk bedrijf probeerde op haar eigen manier positief in de smaak te vallen.

Over het hele winkelcentrum waren verschillende kraampjes met diverse gratis lekkernijen te bewonderen. Zo vielen de sateetjes en broodjes goed in de smaak. Voor de zoetekauwen vielen er stroopwafels met een heleboel verschillende dipjes te krijgen. Maar ook voor de liefhebbers van gezonde hapjes was er genoeg keuze. Over het hele winkelcentrum liepen verschillende mensen rond met flinke dienbladen om lekkere hapjes uit te delen.

Vanzelfsprekend kon de m niet compleet zijn zonder muzikale begeleiding van twee zangeressen. Het evenement zelf werd aardig druk bezocht, vooral de mensen die voor de wekelijkse boodschappen kwamen, namen het goed van de culinaire middag. Welke hapjes er bij een mogelijke volgende editie te verkrijgen zijn, blijft voor de fijnproevers nog een raadsel.

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

RTW ook op DAB+
RTW is een ANBI

RTW FM

RTW
Mauritslaan 55
2741 CE Waddinxveen
Tel (0182) 61 03 79
info@rtw.nl

KvK 41173041
RSIN 007799664

Notificaties aanzetten Ja Nee