Image for BoysTV praat met de koning over Cruyff Court

BoysTV praat met de koning over Cruyff Court

BoysTV gaat op woensdag 3 juli met de koning praten over een Cruyff Court in Woerden. BoysTV is al drie jaar aan het knokken om een Cruyff Court naar Woerden te krijgen. Een Cruyff Court is een klein voetbalveld van kunstgras en een project van de Johan Cruyff Foundation.

De gemeente wil een echte Cruyff Court wegens de hoge kosten van 265.000 euro niet realiseren. De gemeente wil wel een soortgelijke voorziening. Donderdag 11 juli stemt de gemeenteraad over de Kadernota; alle financiële voorstellen van 2025. Zo ook voor deze soortgelijke sportvoorziening. Een gemeentewoordvoerder laat weten dat er op dit moment 4 locaties onderzocht op geschiktheid voor deze sportvoorziening. Daarbij zijn de belangrijkste uitgangspunten voor de gemeente dat het een fijne en sociaal veilige plek voor de jeugd moet zijn waar zij elkaar kunnen ontmoeten en kunnen bewegen.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Notificaties aanzetten Ja Nee