Image for Bijna zevenhonderd leerlingen in spanning

Bijna zevenhonderd leerlingen in spanning

In Woerden horen 694 leerlingen op woensdag 12 juni of ze geslaagd zijn. Dit blijkt uit cijfers van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO).

325 leerlingen wachten in spanning af voor hun vmbo-diploma. 144 leerlingen hopen op hun vwo-diploma. Onder de havoleerlingen zijn er 225 die een belletje krijgen.

In totaal zitten er 184.000 leerlingen in Nederland te wachten op een telefoontje. De helft van die groep deed het vmbo-examen. Dit jaar waren er 50.000 havisten die examen deden en 38.000 vwo’ers.

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui