Image for Bevrijdingsfeest Woerden sportief succes

Bevrijdingsfeest Woerden sportief succes

Het Bevrijdingsfeest in Woerden was een sportief succes.

Burgemeester Victor Molkenboer opende de 5 mei viering zondagmiddag in het gezelschap van veel bezoekers, nadat het bevrijdingsvuur met een estafette door de Runners Club Woerden vanuit Wageningen werd opgehaald. Wethouder Jelmer Vierstra liep ook mee.

Er waren muzikale optredens en kinderen van verschillende basisscholen deden voordrachten over oorlog en vrede. Het weer zat mee en maakte van de dag een geslaagd evenement.

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui