Image for Bedrijfsunits in plaats van huisartsenpost

Bedrijfsunits in plaats van huisartsenpost

Na twee jaar gesteggel komt er geen huisartsenpost op het bedrijventerrein Honthorst in Woerden. Het oude gebouw van het bedrijf Badge aan de Edisonweg wordt omgebouwd tot verschillende bedrijfsunits.

De eigenaar van dit pand had er liever een huisartsenpost in gezien, maar daarvoor was een wijziging van het bestemmingsplan nodig. Dat zag de gemeente Woerden niet zitten. Ook waren er zorgen over toenemende verkeersoverlast en lag de buurman van het pand dwars, omdat hij vreesde dat zijn milieuvergunning niet verlengd zou worden. De belangstelling voor de bedrijfsunits is groot. Voor alle 22 units hebben zich al geïnteresseerde ondernemers gemeld.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Notificaties aanzetten Ja Nee