Image for Auto slaat over de kop in Harmelen

Auto slaat over de kop in Harmelen

In de nacht van donderdag op vrijdag is op de A12 bij Harmelen een auto over de kop geslagen. De bestuurder was niet in staat om een plas op de weg te ontwijken en verloor daarbij de macht over het stuur. De auto sloeg over de kop en belandde vervolgens in de berm.

Tegen de tijd dat de ambulancedienst was uitgerukt, had de bestuurder van de auto al kans gezien om zelfstandig uit het voertuig te klimmen. Hij raakte niet gewond, maar de auto raakte wel zwaar beschadigd.

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui