Image for Annet Perdijk in Gast uit de Streek bij BR6 (audio)

Annet Perdijk in Gast uit de Streek bij BR6 (audio)

Annet Perdijk uit Reeuwijk heeft via diverse workshops zichzelf schilderen geleerd. Ze schildert abstracte schilderijen. Tijdens het Nationale Atelierweekend van 22 en 23 juni, is haar galerie aan de Waterdekmos 2 in Reeuwijk te bezoeken. In het radioprogramma Gast uit de Streek vertelt ze dat ze na een burnout in 2010 is begonnen met schilderen en zich steeds verder heeft ontwikkelt.

Veel mensen uit Reeuwijk en Driebruggen kennen haar waarschijnlijk nog als lerares van de basisschool. Inmiddels werkt ze drie dagen per week als vrijwilligerscoördinator bij Alrijne Zorggroep verpleeghuis Oudshoorn.

He interview wordt bij BR6 uitgezonden op maandag 17 juni om 20.00 uur en dinsdag 18 juni om 22.00 uur en op zaterdag en zondag om 19.00 uur. Het interview is ook terug te horen op Spotify.

Zon en wolken

Geleidelijk aan worden de dagen zonniger en warmer. Gisteren werd er al een begin mee gemaakt.

De vroege ochtend begint met nevel en verder een mix van wolken en zonnige momenten. Er staat weinig wind en de thermometer geeft 20°C aan.

In de middag zon en wolken en in de avond zonnig weer. De zwakke wind is noordwest tot noord. Het kwik loopt op naar 25°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 15°C.

Vrijdag vrij zonnig weer. Bij een zwakke zuidoosten wind wordt de temperatuur 28°C.

Foto: Het Groen hart Eerst nevel

Live TV

Notificaties aanzetten Ja Nee