Image for Aanmelden workshop ‘Bordje vol’ voor Mantelzorgers

Aanmelden workshop ‘Bordje vol’ voor Mantelzorgers

SAM Welzijn organiseert in samenwerking met Palet Welzijn de workshop ‘Bordje vol’ voor mantelzorgers in Bodegraven-Reeuwijk. De methode BordjeVol geeft inzicht in de zorg gerelateerde taken en alle andere dingen. Tijdens de workshop wordt aandacht besteed aan het maken van keuzes om overbelasting te voorkomen.

Datum: 23 mei
Tijdstip: start 19.15 uur, inloop vanaf 19.00 uur met koffie en thee
Locatie: Bij SAM, Grote zaal, Rijngaarde 1

Aanmelden: meld je aan vóór 16 mei door een mail te sturen naar info@samwelzijn.nl Benoem daarbij: Workshop Bordje Vol, je naam, mailadres en telefoonnummer. Meer informatie? Bel SAM 0172-614500 op werkdagen tussen 09.00 – 11.00 uur. Deelname is gratis.

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui

De Agenda

wo
05
jun
vr
14
jun
za
15
jun
za
15
jun