Image for Aanmelden voor zwem4daagse in De Kuil

Aanmelden voor zwem4daagse in De Kuil

Optisport organiseert in zwembad De Kuil van maandag 2 september tot en met vrijdag 6 september samen met BZ&PC Bodegraven de Zwem4daagse. Iedereen die mee wil doen kan voor 30 augustus aanmelden via het aanmeldformulier.

Tijdens de zwem4daagse zwemmen deelnemers vier dagen een afstand van 250m, 500m of 1.000m per keer. Je kunt dagelijks meedoen van 18.00 tot 20.00 uur. Als beloning voor de prestatie krijgen deelnemers op de laatste dag, vrijdag, een medaille en oorkonde. Naast het zwemmen zijn er ook allerlei leuke activiteiten te doen.

De zwem4daagse is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en gezond.

Wolken en zon

Het aller aardigste zomer weer houdt nog even aan. Wolken, zonnige momenten en een prima temperatuur. Alleen vrijdag deels nat.

Deze woensdagochtend is er veel ruimte voor de zon. De zwakke wind is noordwest en de temperatuur 19°C.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke wind waait uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

De nacht levert helder weer op bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Donderdag ochtend en middag een mix van wolken en flinke opklaringen maar in de avond trekt de hemel dicht. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 24°C aan

In de nacht is het bewolkt en valt er lichte regen. Met 17°C is het een zwoele nacht.

Vrijdag veel bewolking en in de ochtend en deel van de middag soms wat regen. Op het eind van de middag en in de avond klaart het op. De wind blijft zuidwest. De temperatuur is deze dag 21°C.

Het volgende nieuwe weerbericht wordt zaterdag geplaatst.

Foto: Drenthe natuurlijk Hollandse zomerluchten

Live TV

Notificaties aanzetten Ja Nee