Image for 49 Sociale huurwoningen opgeleverd in Weideveld

49 Sociale huurwoningen opgeleverd in Weideveld

In de wijk Weideveld in Bodegraven zijn afgelopen donderdag 49 sociale huurwoningen opgeleverd. waarvan 32 appartementen en 17 eengezinswoningen. Bij de feestelijke oplevering waren de nieuwe bewoners, wethouder Robin Kersbergen, Anne ter Steege (Mozaïek Wonen) en Wouter de Wolff (De Raad Bouw) aanwezig. Symbolisch werd er een grote sleutel doorgegeven, waarbij een huurder die als laatste ontvingen.

Daarmee was de nieuwbouw ‘officieel’ opgeleverd. Tijdens het opleverfeest was er volop gelegenheid om elkaar op een gezellige manier te ontmoeten. Er waren verschillende activiteiten en oud-Hollandse spellen. Vanuit Tuk-Tuks werden lekkere hapjes en drankjes geserveerd.

Naast de 49 sociale huurwoningen bouwde De Raad Bouw in hetzelfde bouwveld 50 koopwoningen die al eerder opgeleverd zijn. Het gaat hier om 42 rijwoningen en 8 twee[1]onder-een-kapwoningen. Met de 49 sociale huurwoningen, is de derde fase van Parckweide in Bodegraven compleet.

Zon en wolken

Geleidelijk aan worden de dagen zonniger en warmer. Gisteren werd er al een begin mee gemaakt.

De vroege ochtend begint met nevel en verder een mix van wolken en zonnige momenten. Er staat weinig wind en de thermometer geeft 20°C aan.

In de middag zon en wolken en in de avond zonnig weer. De zwakke wind is noordwest tot noord. Het kwik loopt op naar 25°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 15°C.

Vrijdag vrij zonnig weer. Bij een zwakke zuidoosten wind wordt de temperatuur 28°C.

Foto: Het Groen hart Eerst nevel

Live TV

Notificaties aanzetten Ja Nee