Image for 37 woningen in de verkoop

37 woningen in de verkoop

De verkoop van 18 eengezinswoningen en 19 appartementen in Kamerik is gestart. Deze 37 woningen komen op de voormalige plek van basisschool De Wijde Blik aan de Overstek 1.  

De 19 appartementen hebben een prijs van 265.000 tot aan 441.000 euro. De 18 eengezinswoningen verschillen wat meer van prijs. Die verkoopprijs ligt tussen de 285.000 en 645.000 euro.

Begin dit voorjaar won het plan ‘De Opkamer’ van BEMOG Projectontwikkeling. De jury was lovend over het plan vanwege de architectuur en de aandacht voor natuurinclusief wonen. Er is een mix van goedkope, betaalbare en duurdere woningen. De bouw van het plan gaat naar verwachting eind dit jaar van start.

“De Opkamer biedt veel verschillende soorten woningen.”, vertelt wethouder Arjan Noorthoek, “Dit is nodig om de doorstroming in Kamerik op gang te brengen. Ik ben dan ook blij dat de bouw nu straks echt van start kan.”

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui