Image for 37 woningen in de verkoop

37 woningen in de verkoop

De verkoop van 18 eengezinswoningen en 19 appartementen in Kamerik is gestart. Deze 37 woningen komen op de voormalige plek van basisschool De Wijde Blik aan de Overstek 1.  

De 19 appartementen hebben een prijs van 265.000 tot aan 441.000 euro. De 18 eengezinswoningen verschillen wat meer van prijs. Die verkoopprijs ligt tussen de 285.000 en 645.000 euro.

Begin dit voorjaar won het plan ‘De Opkamer’ van BEMOG Projectontwikkeling. De jury was lovend over het plan vanwege de architectuur en de aandacht voor natuurinclusief wonen. Er is een mix van goedkope, betaalbare en duurdere woningen. De bouw van het plan gaat naar verwachting eind dit jaar van start.

“De Opkamer biedt veel verschillende soorten woningen.”, vertelt wethouder Arjan Noorthoek, “Dit is nodig om de doorstroming in Kamerik op gang te brengen. Ik ben dan ook blij dat de bouw nu straks echt van start kan.”

Video

Weerbericht

Opklaringen

Na een zonnige zomerdag van gisteren wordt het deze dinsdag minder zonnig en minder warm.

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De matige wind is zuidwest en de temperatuur 18°C.

In de middag wisselend bewolkt, opklaringen maar er vallen ook buien met kans op onweer. De matige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 20°C

wordt het deze middag niet.

In de avond wordt het droog en zijn er opklaringen.

In de nacht brede opklaringen. Het koelt daarbij af naar 15°C.

Woensdag zonnige perioden en droog weer. De wind is noordwest. De thermometer geeft 22°C aan.

Foto: West Betuwe Opklaringen en buien

Notificaties aanzetten Ja Nee