Image for 25.000 euro naar verenigingen en stichtingen

25.000 euro naar verenigingen en stichtingen

De drie Jumbo’s uit Woerden doneren via hun B’tjes actie samen 25.000 euro aan verenigingen, stichtingen, clubs en scholen. Je moet er wel snel bij zijn, want aanmelden kan nog tot donderdag 4 juli 12.00 uur. Van 17 augustus tot en met 6 oktober wordt het geld verdeeld met deze B’tjes actie.

Bij Jumbo van Well, Jumbo Langerak en Jumbo Bijlsma ontvangen klanten bij besteding van 10 euro een B’tje. Met dit B’tje kiezen de klanten een vereniging door het B’tje te deponeren in de koker van hen favoriete organisatie. Jumbo verdeelt het bedrag van 25.000 euro over de deelnemende organisaties op basis van het aantal B’tjes dat de vereniging verzameld heeft.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Notificaties aanzetten Ja Nee