Mogelijkheden

Wat kan Midland FM voor u als ondernemer betekenen?

Hieronder staan kort de advertentievormen beschreven die er op Midland FM beschikbaar zijn.

Programmasponsoring:
Een programmasponsor is gekoppeld aan een specifiek radioprogramma en leent zich dus uitstekend om een gewenste doelgroep te bereiken. Aan het begin en einde van een uur programma wordt uitgezonden: “Dit programma wordt u aangeboden door Bedrijf X, uit Y.” De aankondiging bestaat uit de bedrijfsnaam en plaats van vestiging. Wervende teksten zijn niet toegestaan.

Commercials:
Reclamespots zijn langer van lengte dan programmasponsoring en niet gekoppeld aan een specifiek programma. Spots worden meerdere keren per dag uitgezonden. U kunt uw volledige boodschap op een creatieve manier kwijt. Flexibele programmering is mogelijk en zal samen met u worden ingezet om uw doelgroep nog beter te bereiken.

Kerst & Nieuwjaarswensen:
Midland FM heeft tijdens kerst + oud & nieuw een speciale actie.
Vanaf 22 t/m 26 december en 1 t/m 5 januari worden er 5 x per dag Kerst en Nieuwjaarswensen van ondernemers uitgezonden. Wervende teksten zijn toegestaan. De wensen worden samen met die van andere ondernemers in één blok uitgezonden. Aankondiging is hierbij inbegrepen.

Donatie(s):
Voor iedereen die Midland FM een warm hart toedraagt!
Donaties zijn per jaar en minimaal: € 20,-. Worden niet genoemd op zender.

Wilt u meer weten over radioreclame via Midland FM?

De tarieflijst en uitgebreide informatie is hier te verkrijgen! Scherpe aanbiedingen op maat zijn uiteraard mogelijk. Daarnaast kunnen wij (indien gewenst) de realisatie van een pakkende commercial verzorgen. Ook een pakket met adverteren op radio en internet behoort tot de opties. Informeer naar de mogelijkheden!

Weerbericht

Zonnig zomerweer

Deze dinsdag is het zonnig en warmt het snel op bij een heldere hemel.

In de ochtend zonnig en onbewolkt weer. Er staat nauwelijks wind en de thermometer geeft 23°C aan.

In de middag zonnig weer en enkele stapelwolken. De zwakke wind is noordoost. Het kwik loop op naar een zomerse waarde van 27°C.

De nacht verloopt helder. Het is met 17°C als minimum een zwoele nacht.

Woensdag eveneens een zonnige en warme zomerdag. De wind zit in de oosthoek. Met 28°C gaan we richting tropische waarde.

Foto: Tonnie Morsink Heldere nacht

Bestuur
PBO
jaarverslagPBO
Privacy statement