Televisie

Als lokale televisiezender staat RTV Krimpenerwaard midden in de dynamiek van de Krimpenerwaard. Onze programma’s hebben allemaal een directe link met de Krimpenerwaard en haar inwoners. Daardoor is er sprake van herkenbaarheid en is er vaak direct of indirect een verband te leggen tussen datgene er wordt uitgezonden en de leefomgeving van de inwoners van de Krimpenerwaard. U voelt zich dus direct betrokken bij onze reportages.

Gedurende de dag wordt er tijd ingeruimd voor onze reportages, uitgebreide nieuwsitems en de talkshow ‘De Waard aan Tafel’ die elke week wordt uitgezonden. Ook aan de politiek wordt aandacht besteed. Zo worden de raads- en commissievergaderingen live uitgezonden.

Heeft u een interessant onderwerp waar onze tv-ploeg eens bij moet zijn? Tip dan de redactie via redactie@rtvkrimpenerwaard.nl

Natuurlijk zijn alle items ook online te vinden op ons Youtube-kanaal.

Laatst toegevoegde video

De Waard aan tafel

De Waard aan Tafel
is het wekelijkse praatprogramma van RTV Krimpenerwaard. In een uitzending ontvangen we gasten uit de sport, politiek, cultuur en actualiteit. Het programma wordt opgenomen op zaterdagochtend in onze eigen studio aan de Dijklaan in Bergambacht.
Heeft u een interessant onderwerp voor deze talkshow? Tip de redactie via redactie@rtvkrimpenerwaard.nl !

Laatste nieuws uit de Krimpenerwaard

Vrienden van RTV Krimpenerwaard

Zoek