Vacatures

RTV Krimpenerwaard is de lokale omroep voor de gemeente Krimpenerwaard en is 24 uur per dag te volgen op radio, tv en online op onze website en social media. Ongeveer 80 vrijwilligers werken aan radioprogramma’s, televisieprogramma’s, nieuwsberichten en onderhoud van de studio.

RTV Krimpenerwaard heeft altijd plaats voor nieuw talent.
Heb jij een talent dat hieronder niet vermeld staat, maar wil je het wel inzetten bij onze omroep? Neem dan ook zeker contact op. Dit kan via info@rtvkrimpenerwaard.nl of 0182-890182. Eén van onze medewerkers neemt dan contact met je op om te bespreken hoe RTV Krimpenerwaard past bij jouw talent. Ervaring is altijd welkom maar niet vereist. Samen werken we aan een lokaal toereikend nieuwsaanbod.

Op dit moment zijn er bij RTV Krimpenerwaard de volgende vacatures:

Webredacteur
Als webredacteur verzamelen je nieuws via verschillende kanalen. Denk hierbij aan social media, berichten die binnen komen in de redactie mailbox en ons eigen RTV Krimpenerwaard netwerk. Dit nieuws werk je uit in een nieuwbericht voor op onze website en social media. Je overlegt met collega-redacteuren en bepaalt of het bericht ondersteund kan worden met een video, radio en/of fotoreportage. Je werkzaamheden vinden plaats in overleg met de hoofdredacteur.

Krijg je bij het lezen van bovenstaande zin om je vrijwillig in te zetten bij RTV Krimpenerwaard? En ben je minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar?

Stuur dan je motivatie naar info@rtvkrimpenerwaard.nl of via whatsapp naar 0182-890182.

Redacteur
Als redacteur kun je vele kanten op. Denk aan het je verdiepen in een bepaald onderwerp en hierover eventueel samen met collega’s berichten schrijven, video’s maken, radioreportages maken, fotoseries maken of een combinatie hiervan. Heb jij een onderwerp waarvan jij vindt dat dit meer aandacht verdient? Neem dan zeker contact op en we bespreken met elkaar de mogelijkheden.

Cameravrouw/man
RTV Krimpenerwaard is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om alleen of in teamverband in de Krimpenerwaard video opnames te maken van diverse activiteiten.

Deze opnames zullen gebruikt worden voor uitzending op ons TV Kanaal en worden geplaatst op onze Facebook en Youtube pagina. De opnames maak je met professionele opname apparatuur die wij ter beschikking stellen. Voor je aan de slag gaat volgt er een gedegen uitleg van de apparatuur en ga je de eerste keren samen met een ervaren cameraman/vrouw op pad. Een combinatiefunctie van video-editor en cameraman/vrouw is mogelijk. Heb je interesse in deze functie of wil je meer weten? Stuur een mail naar info@rtvkrimpenerwaard.nl

Amateurfotograaf
RTV Krimpenerwaard heeft momenteel plaats voor enkele amateurfotografen. Wij zoeken vrijwilligers die met regelmaat foto’s willen maken voor onze website. Er worden fotografen gezocht voor diverse woonkernen van gemeente Krimpenerwaard. In het bijzonder voor het oostelijk deel van de gemeente.

Werkwijze:
In de redactievergadering en per email worden de taken verdeeld wat betreft nieuwe onderwerpen en nieuwsitems.

Per onderwerp worden enkele foto’s in jpg en zo nodig bewerkt aangeleverd, het liefst binnen één dag verzonden naar de redactie. Bij onderwerpen met veel publiek of van een grotere nieuwswaarde kan dit aantal uitgebreid worden tot enkele tientallen foto’s. Vervolgens worden de foto’s geplaatst op de website, social media en/of kabelkrant van RTV Krimpenerwaard. Er is behoefte aan meerdere amateurfotografen om het nieuws via de website en via de tv-programma’s van beeldmateriaal te voorzien. Heb jij zin om je in te zetten voor onze omroep of wil je meer informatie over deze functie: mail naar info@rtvkrimpenerwaard.com

Laatste nieuws uit de Krimpenerwaard

Vrienden van RTV Krimpenerwaard

Zoek