Laden Evenementen

Speel mee in Jeugdtheaterhuis

14 juni 00:00 - 15 juni 00:00

In de kerstvakantie van 2024-2025 speelt Jeugdtheaterhuis de familievoorstelling “ZEB.” Jongeren vanaf 14 jaar krijgen de kans om hierin mee te spelen en op tournee te gaan door Zuid-Holland. Zij kunnen zich opgeven voor de selectie op 15 en 16 juni in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda.

De nieuwe familievoorstelling "ZEB." is geïnspireerd door het gelijknamige boek van schrijver Gideon Samson en illustrator Joren Joshua. Een aanstekelijk, absurd verhaal over een zebra in de klas, dat nu door Jeugdtheaterhuis op de planken wordt gebracht! De voorstelling wordt geregisseerd door Daniël van Duijvenbooden. De vaste cast bestaat uit 26 jongeren, verdeeld over twee casts, en acteur Marcos Valster Da Costa Ferreira, die diverse volwassen rollen speelt. Daarnaast zal er een wisselende groep kinderen meespelen. De repetities starten in de laatste week van de zomervakantie en half december start de tournee, met zo’n 15 voorstellingen langs theaters in Zuid-Holland en daarbuiten.

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni vindt de selectie plaats in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda. In verschillende workshops spel, beweging en stem kunnen jongeren van 14 jaar en ouder hun talenten laten zien. Deelname kost 35 euro voor beide dagen. Meer informatie en aanmelden: www.jeugdtheaterhuis.nl/selectie

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Begin:
14 juni 00:00
Einde:
15 juni 00:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
www.jeugdtheaterhuis,nl/selectie

Locatie

Cultuurhuis Garenspinnerij
Turfsingel 34
Gouda,
+ Google Maps
Notificaties aanzetten Ja Nee