Laden Evenementen

‘Breng je verlies in beeld’

26 juni 10:00 - 12:00

Evelien de Gier geeft een workshop ‘Breng je verlies in beeld. In dit unieke project ontdek je hoe krachtig het is om jouw persoonlijke levensreis te visualiseren op een landkaart. Het geeft je een manier om de emoties en obstakels die je tegenkomt beter te begrijpen en ‘een plek te geven’ op de kaart. Het maken van jouw eigen landkaart is een mooie manier om bewust stil te staan bij wat je is overkomen. Ieder levenslandschap is uniek. In deze workshop ga je jouw eigen levensreis of eiland van rouw op een landkaart intekenen. Daarmee sta je eens écht stil bij hoe jouw levenspad zich heeft gevormd, wat je daarbij tegenkwam; de hoogtes en de diepe dalen, de stroomversnellingen, de obstakels, de omwegen, de uitkijkpunten.

Alle emoties kunnen in natuur-metaforen een plek krijgen op de kaart. Denk bijvoorbeeld aan het 'Bos van Boosheid', waar woede en frustratie naar voren komen, of het 'Tranendal', een plek waar verdriet en gemis zich manifesteren. Of de echo van eenzaamheid, wat aangeeft hoe alleen je je kunt voelen in de oorverdovende stilte. Je kunt meedoen zo vaak je wilt en je hoeft niet creatief te zijn, er is genoeg inspiratie, er zijn materialen en voorbeelden aanwezig. Een mooie manier om bezig te zijn met een proces van zelfontdekking en emotionele heling.

Evelien de Gier is gediplomeerd Levenscoach, Rouw- en stervensbegeleider, Creatief therapeut en de maker van ‘Rouwlandschap in kaart’.

Op woensdagochtend 26 juni 2024 van 10.00 tot 12.00 uur. Samen stekr Huis, Wilhelminaweg 12, Woerden. Aanmelden tel. 0614004496, per email info@samensterkhuis.nl

 

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
26 juni
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Site:
www.samensterkhuis.nl

Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12
Woerden,
+ Google Maps
Telefoon
0348447643
Bekijk de site van Locatie
Notificaties aanzetten Ja Nee