Wij zijn professionele vrijwilligers

We kunnen het snel samenvatten: Zonder vrijwilligers zou BR6, de lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk niet kunnen bestaan! Dat wil niet zeggen dat we dat wat we doen niet serieus nemen of als geheel vrijblijvend zien. Integendeel… Daarom noemen wij ons zelf graag professionele vrijwilligers.

Dat houdt natuurlijk ook in dat de omroep een plaats is waar je niet alleen aan de slag kan met jouw kennis en ervaring, maar dat je je ook kunt ontwikkelen in dat wat je graag doet.

Afhankelijk van de werkzaamheden werken we in teams vanuit de studio en/of op locatie. Maar soms ook gewoon van huis. De faciliteiten die BR6 biedt aan zijn vrijwilligers maakt dit mogelijk.

Net als binnen iedere organisatie zijn er veel verschillende functies. Geen ervaring in een bepaalde functie? Geen probleem. Met de juiste ondersteuning en opleiding kun je persoonlijk groeien. Inzet, betrokkenheid en soms aanleg of een beetje talent zijn belangrijke uitgangspunten voor ons.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen, die helpen om BR6 uit te bouwen naar een sterke en breed gedragen omroep die midden in onze gemeenschap staat.

Hieronder de vacatures die we op dit moment graag invullen.
Wil je meer informatie of eens praten, stuur dan een e-mail naar vacature@br6.nl of vul onderstaand formulier in.
Je kunt vanzelfsprekend ook altijd een open sollicatie sturen of een idee mailen waarmee je graag binnen de omroep mee aan de slag gaat.

Openstaande vacature

Nieuwsredacteur

BR6 – de lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk – is op korte termijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het team van onze nieuwsredactie.

Je bent mede verantwoordelijk voor het schrijven van nieuwsberichten voor de website en kabelkrant. Je verwerkt binnenkomende persberichten, maakt interviews & redactionele stukken en/of vergaart nieuws uit de regio. Je houdt je aan de jouralistieke code.

Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden door de technische faciliteiten die BR6 je biedt. Werk je liever in teamverband dan kun je ook afspreken in de studio, die is gehuisvest in het Evertshuis.  Geniet ook van de privileges die je hebt als redacteur bij BR6 en ga er op uit, wees erbij daar waar het gebeurt in je gemeente. Maak ook meteen een foto voor bij je nieuwsbericht of een filmpje voor de sociale media met je mobiele telefoon.

Wij zijn op zoek naar mensen die zich een dagdeel of enkele uren per week willen inzetten om de nieuwsvoorziening en de lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk een stap verder te brengen.
Enige ervaring met schrijven of presenteren is een pré, maar geen must. Begeleiding en opleiding maken deel uit van de functie. Goede kennis van de Nederlandse taal is wel een uitgangspunt.

Altijd gedroomd om te werken in de media & nieuwswereld, laat je horen! 
Mail naar: vacature@br6.nl

Cameraman

BR6 – de lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk – is op korte termijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het TV team.

Je bent mede verantwoordelijk voor het filmen en editten van evenementen, bijzondere gebeurtenissen en verhalen in onze gemeente. Je bedankt samen met je verslaggever of presentator een filmplan en gaat op pad. Je kunt ook aansluiten bij tv-programma;s die in de studio worden opgenomen.

Thuiswerken editten behoort tot de mogelijkheden door de technische faciliteiten die BR6 je biedt. Werk je liever in teamverband dan kun je ook afspreken in de studio, die is gehuisvest in het Evertshuis.  Geniet ook van de privileges die je hebt als cameraman bij BR6 en ga er op uit, wees erbij daar waar het gebeurt in je gemeente. Je vdideoproducties worden via diverse mediakanalen verspreid, zoals YouTube, tv en sociale media.

Wij zijn op zoek naar mensen die zich een dagdeel of enkele uren per week willen inzetten om de nieuwsvoorziening en de lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk een stap verder te brengen.
Enige ervaring met filmen en editten is een pré, maar geen must. Begeleiding en opleiding maken deel uit van de functie. Spreken en verstaan (A2/B1-niveau voor anderstaligen) van de Nederlandse taal is wel een uitgangspunt.

Altijd gedroomd om te werken in de media & nieuwswereld, laat je horen! 
Mail naar: vacature@br6.nl of vul onderstaand formulier in.

Alle andere: presentator, technicus, it’er, programmamaker, gastvrouw etc.

BR6 – de lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk – is op korte termijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor ons team.

Je bent mede verantwoordelijk voor berichtgeving over evenementen, bijzondere gebeurtenissen en verhalen in onze gemeente. Je maakt radio- en tv-programma’s mogelijk en/of je doet het beheer van de website, sociale media en automatisering.

Werk je graag in teamverband, sluit je dan aan bij het technische team, teams die radio- of tv-programma’s maken of nieuwsredactie. Geniet ook van de privileges die je hebt als medewerker bij BR6 en ga er op uit, wees erbij daar waar het gebeurt in je gemeente. Onze producties worden via diverse mediakanalen verspreid, zoals YouTube, tv, website en sociale media.

We werken ook samen met omroepn uit de rgio: Woerden, Oudewater en Montfort, Gouda, Waddinxveen en Krimpenerwaard. Als je wilt kun je dus ook een uitstapje maken naar onze partners of je programma c.q. nieuwsitem met hen delen.

Wij zijn op zoek naar mensen die zich een dagdeel of enkele uren per week willen inzetten om de nieuwsvoorziening en de lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk een stap verder te brengen.
Begeleiding en opleiding maken deel uit van de functie. Spreken en verstaan (A2/B1-niveau voor anderstaligen) van de Nederlandse taal is wel een uitgangspunt.

Altijd gedroomd om te werken in de media & nieuwswereld, laat je horen! 
Mail naar: vacature@br6.nl 

Zon en wolken

Geleidelijk aan worden de dagen zonniger en warmer. Gisteren werd er al een begin mee gemaakt.

De vroege ochtend begint met nevel en verder een mix van wolken en zonnige momenten. Er staat weinig wind en de thermometer geeft 20°C aan.

In de middag zon en wolken en in de avond zonnig weer. De zwakke wind is noordwest tot noord. Het kwik loopt op naar 25°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 15°C.

Vrijdag vrij zonnig weer. Bij een zwakke zuidoosten wind wordt de temperatuur 28°C.

Foto: Het Groen hart Eerst nevel

Live TV

Notificaties aanzetten Ja Nee