BR6 is de lokale omroep voor Bodegraven – Reeuwijk, met een duidelijk herkenbare en brede programmering voor iedere doelgroep. BR6 biedt de luisteraars, kijkers en internetters nieuws en informatie op lokaal nivo. Er wordt veel gekeken naar BR6 Televisie, geluisterd naar de radio en de internet site heeft zo’n 20.000 hits per maand (!). Het lokale karakter kan voor ondernemers interessant zijn; BR6 zit midden in de doelgroep en… adverteren is niet duur !

Advertentiemogelijkheden op BR6

U weet het zelf ook wel: adverteren kunt u overal… Maar de prijzen die gerekend worden vallen vaak tegen en het resultaat is ook al lastig te bepalen. BR6 biedt u betaalbare reclame in verschillende vormen, en – u zult het zelf ondervinden – met een positief resultaat.

U kunt adverteren op:

 1. Radio
  In de vorm van een radio commercial. Uitzending vindt minimaal zes keer per dag op willekeurige tijdstippen plaats. De lengte van een commercial ligt rond de 30 seconden.
 2. Televisie  (Tekst TV)
  Adverteren op BR6 Televisie kan in twee vormen:
  7 dagen in de week.
  Uw commercial wordt 18 uur per dag, minimaal 1 keer per uur gedraaid.(Per maand dus zo’n 540, per jaar zo’n 6500 keer.)
  3 dagen in de week.
  Uw commercial wordt op maandag, woensdag en vrijdag of dinsdag, donderdag en zaterdag 18 uur per dag, minimaal 1 keer per uur gedraaid.(Per maand dus zo’n 230, per jaar zo’n 2750 keer.)
 3. Internet
  www.br6.nl heeft per maand zo’n 20.000 hits! Op deze site vind u lokaal nieuws, de agenda voor Bodegraven – Reeuwijk en informatie over de omroep. U kunt adverteren door middel van een banner aan de rechter kant van de site.

Hoe ga ik adverteren bij BR6….? Heel eenvoudig…
Neem contact op via e-mail adverteren@br6.nl, vermeld uw telefoonnummer dan wordt u teruggebeld. Samen met u wordt de meest geschikte vorm van adverteren bepaald, het maken van de reclame voor u geregeld – professionele ontwerpstudio of professionele geluidsstudio gaat aan de slag  – en voor u het weet staat u volledig in de belangstelling!

Wolken en zon

Het aller aardigste zomer weer houdt nog even aan. Wolken, zonnige momenten en een prima temperatuur. Alleen vrijdag deels nat.

Deze woensdagochtend is er veel ruimte voor de zon. De zwakke wind is noordwest en de temperatuur 19°C.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke wind waait uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

De nacht levert helder weer op bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Donderdag ochtend en middag een mix van wolken en flinke opklaringen maar in de avond trekt de hemel dicht. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 24°C aan

In de nacht is het bewolkt en valt er lichte regen. Met 17°C is het een zwoele nacht.

Vrijdag veel bewolking en in de ochtend en deel van de middag soms wat regen. Op het eind van de middag en in de avond klaart het op. De wind blijft zuidwest. De temperatuur is deze dag 21°C.

Het volgende nieuwe weerbericht wordt zaterdag geplaatst.

Foto: Drenthe natuurlijk Hollandse zomerluchten

Live TV

Notificaties aanzetten Ja Nee