Image for Tweede Openluchtconcert van Schoonhoven Klassiek met Funk This in het Springerpark

Tweede Openluchtconcert van Schoonhoven Klassiek met Funk This in het Springerpark

SCHOONHOVEN- Zondagmiddag 7 juli organiseert Schoonhoven Klassiek haar tweede openluchtconcert van dit jaar. In het Schoonhovense stadspark zal tussen 15.00 en 17.00 uur de geweldige band Funk This zorgen voor een heerlijke muzikale middag in het Springerpark.

FunkThis is een zes-koppige band bestaande uit vier ervaren muzikanten en twee vrouwelijke zangeressen die graag het publiek vermaken met dansbare covers met een Funky bite. Jong of oud, uitbundig of ingetogen, met hun uitgebreide repertoire zit er voor iedereen wel iets bij.

FunkThis snapt dat een bruiloft geen studentenfeest is, een receptie geen kroeg en een gala avond geen concert. Iedere situatie is anders en FunkThis weet daar als geen ander op in te spelen. Want; FunkThis is niet zomaar een band. Ze gaan moeiteloos van soulfull relaxed naar heerlijke dansbare funky nummers. Waar FunkThis is, is het een feestje. Ideaal voor een lekkere middag vol muziek in het Schoonhovense park.

Hou je van swingen en meezingen? Ken je al deze nummers uit je hoofd: Noodgeval, 90’s dance medley, Sing it back, Hot stuff, Bad girls, Higher ground, Disco inferno, So excited, Show me love, 1999, Treasure, Outta love, Never gonna give you up, One Kiss, Gypsy Woman, Le freak, Relight my fire, Always there, Uptown funk, Get lucky, Touch me here, Could you be loved? Dan wordt dit geheid een leuk concert.

Voor wie niet bekend is met het concept van het Springerparkconcert: iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Neem gerust je vrienden, een kleedje of een stoeltje mee. Claudia en Bert van ‘De Engel Op Lokatie’ verzorgen zoals altijd de catering. Tijdens het concert gaat de organisatie met de pet rond voor een vrijwillige bijdrage.

Al jaren zijn de zomerse Springerparkconcerten in Schoonhoven een echte publiekstrekker. De Springerparkconcerten in Schoonhoven beginnen om 15:00 uur en zijn gratis toegankelijk. Kijk op www.schoonhovenklassiek.nl voor meer informatie over dit evenement.

Foto: Margot Kuzee

Laatste nieuws uit de Krimpenerwaard

Vrienden van RTV Krimpenerwaard

Zoeken
Notificaties aanzetten Ja Nee