Image for Theetje met… een jager van het Wildbeheer

Theetje met… een jager van het Wildbeheer

KRIMPEN AAN DE LEK – Elke 2e donderdagmiddag van de maand is er een ‘Theetje met…’ bij de Streekwinkel Krimpenerwaard. Donderdag 13 juni is het weer zo ver; dan komt Henk van Leeuwen meer vertellen over het wildbeheer in de Krimpenerwaard.

Henk is een van de jagers van de Wildbeheerseenheid Krimpenerwaard. Deze eenheid draagt bij aan het in stand houden, beschermen en verzorgen van de fauna en het verantwoord jagen hiervoor. Jagers in de Krimpenerwaard dragen al generaties lang hun steentje hier aan bij. Al sinds 1991 is deze Wildbeheerseenheid in de Krimpenerwaard actief.

Als je je afvraagt wat jagers precies doen en hoe het wildbeheer in de Krimpenerwaard is geregeld, dan is het de moeite waard naar deze bijeenkomst te komen. Genietend van een kopje thee of koffie  – en wat hapjes van het wild – vertelt Henk vanaf 14.30 uur meer over het wildbeheer in de Krimpenerwaard. Aanmelden is niet nodig en de entree is gratis. Wel betaald u voor de koffie/thee/sap een bijdrage van een euro per consumptie. 

Vanaf 14.00 uur kunt u op donderdag 13 juni binnenlopen in de Streekwinkel Krimpenerwaard, gevestigd in de oude huisartsenpost in Krimpen aan de Lek (Brederodestraat 3, het lage gebouwtje op de kop van de mini rotonde).

Laatste nieuws uit de Krimpenerwaard

Vrienden van RTV Krimpenerwaard

Zoek