Image for Special bij RTV Krimpenerwaard: 50 jaar The Good Brothers

Special bij RTV Krimpenerwaard: 50 jaar The Good Brothers

Deze week zenden we bij RTV Krimpenerwaard het eerste deel van een special over het bezoek van Kees de Haan aan Canada uit waar hij en zijn vrouw aanwezig waren bij het optreden ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van de populaire Canadese band The Good Brothers. Uitzending is dagelijks om 13:00 uur.

“32 jaar heb ik mogen samenwerken met de Canadese formatie The Good Brothers en in die periode heb ik 42 Europese tournees mogen organiseren. In die periode hebben ze circa 750 optredens gedaan in Europa. Onze samenwerking is toen uitgegroeid tot vriendschap voor het leven”, vertelt Kees de Haan.

“Vorig jaar vierden ze hun 50-jarig jubileum met twee concerten als gevolg. Samen met mijn vrouw besloot ik om daarbij aanwezig te zijn maar zonder aankondiging en ons bezoek kwam als een donderslag bij heldere hemel. De zaaleigenaar heeft er een mooie video opname van gemaakt en RTV Krimpenerwaard heeft toestemming gekregen om deze uit te zenden. Van dat aanbod maken we graag gebruik en zowel deze- als volgende week kunt u naar het optreden van deze populaire Canadese band kijken.”

Laatste nieuws uit de Krimpenerwaard

Vrienden van RTV Krimpenerwaard

Zoeken
Notificaties aanzetten Ja Nee