Image for De wereld rond met Fanfare Tavenu

De wereld rond met Fanfare Tavenu

SCHOONHOVEN- Op vrijdag 28 juni neemt muziekvereniging TAVENU Schoonhoven u mee op een muzikale rondreis over de wereld bij het inmiddels traditionele Concert@Museumsquare op het Kazerneplein bij het Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven.

De avond, met als thema Around the World, begint om 20.00 uur en start met een gecombineerd jeugdorkest van muziekvereniging DHTSG Berkenwoude en TAVENU die een spetterend repertoire ten gehore zullen brengen. U hoort onder andere African Alleluia, Noodgeval, Radar Love en natuurlijk Europapa.

Het fanfare orkest van TAVENU vervolgt daarna met muziek uit de hele wereld zoals Copacabana, Country Road van John Denver, Around the World in 80 Days, Lord of the Dance, Böhmischer Traum maar ook Engelbewaarder. Bijzonder is dat de Thuishaven Line Dancers uit Haastrecht medewerking zullen verlenen en laten zien dat Linedancing een superleuke hobby is. 

Aan het eind van het concert kunt u zelfs deelnemen aan een mini-workshop linedancing, samen met de muzikanten van vanavond. De entree voor dit unieke concert is helemaal gratis.

De Engel op Lokatie verzorgt zoals altijd hapjes en drankjes die u kunt kopen op het Kazerneplein. “Er zijn stoelen maar als u verzekerd wilt zijn van een zitplaats, neem dan gerust uw eigen klapstoel mee.”

Laatste nieuws uit de Krimpenerwaard

Vrienden van RTV Krimpenerwaard

Zoeken
Notificaties aanzetten Ja Nee