Image for 1 juni opening Wereldwijd!

1 juni opening Wereldwijd!

1 juni opening Wereldwijd!

Zaterdag 1 juni om 11:00 uur opent wethouder B. Leferink het culturele pand Wereldwijd aan de Mauritslaan 55, 2741 CE  te Waddinxveen. Zorg dat u bij dit Waddinxveense evenement bent.

Beleef deze bijzondere dag vol festiviteiten met elkaar.

Het pand Wereldwijd verdient een grand opening. En krijgt het.

De prachtig omgebouwde school, waar verschillende culturele organisaties zijn ondergebracht, heeft het culturele hart van Waddinxveen omarmt.

De WKK, Historisch Genootschap, Gered Gereedschap, Vluchtelingen Werk, Repair Café, Stichting Tawiza, Gro-up en RTW hebben hier hun thuis gevonden.
Festiviteiten en commissie:
De feestcommissie – die de opening organiseert – bestaat uit leden van de diverse culturele organisaties die Wereldwijd huisvest. Aan een feestprogramma wordt gewerkt. Zeker is dat ook de hele buurt wordt uitgenodigd. Voor jong en oud zijn tussen 10:00 en 16:00 uur verschillende activiteiten,
waaronder een aantal workshops. Ook wordt over het pand en de bewoners verteld en worden rondleidingen gegeven.
Een van de feestelijkheden op het terrein is een hele oude, nog werkende brandweerauto. Leuk om te zien. Het is zelfs mogelijk even achter het stuur te kruipen.

Hapjes, drankjes en muziek omlijsten de feestelijke opening. Zet deze dag dus in uw agenda!

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui

RTW ook op DAB+
RTW is een ANBI

RTW FM

RTW
Mauritslaan 55
2741 CE Waddinxveen
Tel (0182) 61 03 79
info@rtw.nl

KvK 41173041
RSIN 007799664